HTML

Kondorosi Béla hétköznapi kalandjai

Friss topikok

  • 3pod: Béci! Tudtam én már mikor a rizsfőzéssel büszkélkedtél, hogy ez még csak a kezdet. Krumpli is megv... (2010.03.22. 14:44) pityóka
  • kekszi: menu! a szlovakokkal vigyaazzaaal, ok nem biztos hogy olyan baratsagosak lesznek, ha meg nem volta... (2008.11.25. 14:56) A magyarok nyilaitól
  • kekszi: latszik hogy jol atolvastak... vegulis a telefont akartatok kihalaszni (2008.09.14. 16:35) Kondorosi Béla a világhír felé
  • gábornok: Fakódik! Két sovánka poén -+, azok is halványadtán fűszerezve.. Hunyadi 'Csököshágli' Attila sötét... (2008.08.17. 13:30) Az expedíció
  • gábornok: Magyarosítsál Kistérségi Béla névre. ;-) (2008.08.15. 07:08) Indiana Jones meets Matula bácsi

Linkblog

Kondorosi Béla a világhír felé

2008.09.10. 15:43 :: kondorosibéla

hát, basszátok meg, Kondorosi Béla elindult a világhír felé, ami igencsak szép dolog egy amolyan szalkai parasztivadéktól. merthogy a blog.hu-s srácok kitették az Indiana Jones meets Matula Bácsia főoldalra a "Friss és forró" dobozba, ami egyrészt igen hízelgő, de főleg kint van a zIndexen is, úgyhogy a sok netező pajtás csorgathatta rá.
mondjuk, a dolog szépséghibája, hogy átírták a címét Horgászkaland-ra, mert az kevesebb karakter, gondolom. viszont horgászatról legalább nincs benne szó. nem baj, a víz az víz, meg hát mindenesetre a látogatók száma délutántól mostanáig meghaladta a 350-et, ebből valami húsz meg is feedelt.

csak szólok, hogy figyelve vagyunk

Ezt a levelet röptettem meg az érintettek felé azon az estén, amikor észrevettem, hogy privátnak szánt kis beszámolóm kisunnyogott a nyilvánosság zordon csatamezejére dacolni az anonímitás fekete zászlaja alatt felvonuló kommentek nyílzáporával. Ami egyszer a netre kerül, nem magánügy többé, mint ahogyan annak sincs semmi értelme, hogy megosztok valakivel egy titkot. A titok lényege, hogy csak én tudom, megosztani nem lehet, a szó, amit keresel: megszüntet. Naszóval, gyorsan visszarántva a kormánykereket mondandóm macskakövére: szívesen vettem a kommenteket, bár - lássuk be - semmi közötök az egészhez, de ha már így alakult, legyen.

Erről viszont eszembe jut a következő:

A suszter megharagszik a lusta inasára, és hozzávágja a kaptafáját, de az ügyesen elhajol előle, és az éppen a boltba betoppanó anyósát vágja homlokon irtózatosan, mire a suszter egy pillanatra megtorpan, kissé elgondolkozik, végül megrántja a vállát, és a következőképpen summázza a kialakult helyzetet:
- Így is jó.

Azóta elértétek nekem az 1000. (egyezredik) oldalletöltést, ami 783 (ezt túl hosszú lenne betűvel kiírni) látogatót jelent, ami elég nagy szám ahhoz, hogy eljátsszunk kicsit vele. Ha például minden olvasóm adna nekem 1 forintot, vehetnék belőle egy... ja, lófaszt se, mert kivonták a forgalomból. De akkor egy tizest, és abból kb. két hétig ingyen kajálhatnék a Hágiban. Ennyi szavazattal akár önkormányzati képviselő is lehetnék Mátészalkán. Egy Honvéd - Vasas meccsen pedig megdupláznátok a vendégszurkolók létszámát. Vagy mondjuk tömeg lennétek az Avas Intercityn.

Az előző írások vélt vagy valós, de mindenképp véletlen sikerén lelkesülve, valamint olvasótáborom imént ecsetelt számottevő méretének nyomása alatt elhatároztam végül, hogy nem zárkózok el a rendszeres posztolás elől, tehát a nyári szünet után hamarosan új epizódokkal jelentkezünk. Addig is nézzék meg az ismétléseket. Az Expedíció szerintem amúgy is jobb lett.

 

 

 

1 komment

Címkék: világhír így is jó

A bejegyzés trackback címe:

https://kondorosibela.blog.hu/api/trackback/id/tr25657333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekszi 2008.09.14. 16:35:25

latszik hogy jol atolvastak... vegulis a telefont akartatok kihalaszni
süti beállítások módosítása